Impresiile clienţilor noştri

CAUTĂ MAŞINI

Subcategorie:
Selectati o categorie intai
Marca:
Selectati o categorie intai
Comb:
An fabr. :
Pret :
Provenienta :
Curs valutar 11.06.2021
EUR 4.9202 -0.0016 lei
USD 0.1498 +0.0005 lei
100 HUF 1.4203 -0.0014 lei
CZK 0.1944 +0.0009 lei
PLN 1.0997 +0.0014 lei
1. Prin cautare Google am dat de firma dumneavoastra. 2. Pentru noi colaborarea a fost una foarte buna. Cu siguranta as mai apela si pe viitor. 3 .Suprinzator, nu ne-am asteptat chiar asa de mult ca masina sa fie atat de buna. Deci - peste asteptari! Iar faptul ca ati precizat ca arata 9.5/10, chiar asa se si simte. 4. Cu siguranta daca vom fi solicitati pentru o recomandare va vom recomanda cu placere! Marian D.
-am aflat de dvs de pe internet, -am mai apela la dvs, din cauza situatiei cu pandemia a fost putin ingreunata colaborarea, dar per total a fost bine. -recomandari, sa ramaneti la fel de buni ca si la aceasta livrare. Vlad Constantin H.
Am aflat de dumneavoastra de la un prieten. Masina este conform comenzii. Nu am nimic de reprosat. Deja am recomandat serviciile dvs si altor prieteni. M-ati ajutat foarte mult, in primul rand ca m-ati scutit de toata "agitatia" generata de cautarea masinii dorite. Cu siguranta voi apela din nou la dvs. pentru urmatoarea masina. Ovidiu N.
Buna ziua , Ma bucur ca va cunosc , va recomand si altor doritori, sunteti seriosi si amabili ! Pentru mine ati fost de un real folos si VA MULTUMESC ! Cu siguranta daca va fi nevoie voi apela la serviciile DUMNEAVOASTRA din nou . Luminita S.
-referinte firma de la un client mai vechi, care la randul sau a fost foarte multumit de colaborarea avuta cu Autoland; -profesionalism, promptitudine, seriozitate -masina a fost cf asteptarilor. p.s Dl Stefan este de nota 10. ELENA C.
Am aflat de dumneavoastra de la un prieten. Referitor la masina, aceasta este o masina buna, care se comporta conform asteptarilor. Marius I.
Buna ziua, Am fost foarte multumiti de serviciile prestate de dumneavoastra si tin sa punctez cateva aspecte in mod special pentru a oferi si altor potentiali clienti un feedback verificat: 1) Consultanta in ceea ce priveste alegerea automobilului potrivit; 2) Nu cred ca a existat o intrebare pe care sa o adresez si sa nu primesc un raspuns corect si pertinent; 3) Promptitudine deoarece nu exista zi sa nu discutam si sa ne consultam in alegerea automobilului potrivit pentru mine; 4) Nu am stat cu stres si cu grija deoarece exista o transparenta exemplara in ceea ce priveste procedura de cumparare a masinilor ; 5) Un alt aspect este acela ca nu am facut abosulut nimic decat sa imi dau acordul pe masina aleasa si ca este cea dorita de mine ; 6) Am sa recomand cu placere serviciile oferite de firma dumneavoastra ; Multumim pentru tot !!! Alexandru P.
scroll up